dijous, 12 de juny del 2014

PERFORMANCE

El que més m’ha agradat d’aquest bloc ha estat realitzar la performance, i crec que és on hi hem ficat més ganes i més dedicació. Primer, quan se’ns va dir que havíem de fer una performance, Pau (membre del meu grup) va tenir una idea molt interessant i divertida, a partir de la qual vam començar a treballar.
El tema del que tractaria seria el Titanic, però ficant-li humor a les escenes, no pas dramatisme. Així que vam començar a recopilar escenes, a descartar-ne d’altres, a fer el guió, repartir-nos els papers, triar músiques, efectes sonors, imatges, etc.
Així, doncs, el Pau representava la Rose (perquè ja que era l’únic noi, que més que sigues LA protagonista?), la Maria era en Jack, la Marina en Kal, la Elianna actuava de cantant i jo feia d’iceberg.
Escollits els papers, ens vàrem ficar a buscar disfresses, materials, construir el vaixell, fer decorats i també un suport visual i musical a través del Movie Maker.
El resultat va ser molt bo, i es va veure reflectit en els companys que reien tota l’estona i en els seus comentaris positius que ens van fer un cop acabada l’actuació.
Crec, doncs, que no hi va haver millor tasca que fer la performance com a conclusió del bloc d’expressió corporal.
I aquí us adjunto un vídeo de la nostra representació, per qui vulgui reviure el moment.
https://www.youtube.com/watch?v=f4c-Av0wkOY&feature=youtu.be

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada