dilluns, 8 d’octubre del 2012

FES CLICK PERÒ AMB CAP!

Us convidem a gaudir d'un experiment que us ajudarà a obrir els ulls.
O això esperem!




Desprès de veure aquest vídeo, no dubtis en deixar un comentari!
I recorda, FES CLICK PERÒ AMB CAP!







7 comentaris:

  1. totalment d'acord en què avui dia la gent no és concient de que les seves intimitats passen a ser públiques en el moment de penjar-les a alguna pàgina d'internet, molt interessant el video!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies per seguir Una mà de contes, ens agrada que hagueu compartit amb nosaltres el vostre pensament.

      Elimina
  2. Certament les noves tecnologies tenen molts aspectes positius però tal i com diu la Cristina al video, hem de ser conscients del que publiquem. En aquest cas, ha sigut un "experiment" fet expressament, però podem comprovar com qualsevol persona que vulgui saber més de tu, ho pot fer. Bon treball nois!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Una mà de contes està d'acord amb la valoració positiva, però alhora negativa que feu de les pàgines socials. Esperem que seguiu al corrent de les publicacions i no dubteu en deixar el vostre comentari. Gràcies.

      Elimina
  3. molt interessant el video! Realment et fa pensar molt sobre aquest tema que sembla que no tothom és prou conscient.

    ResponElimina
  4. Teniu tota la raó Oriol, Júlia i Gisela, i per això és molt important fer-ho arribar a la resta de gent, i en especials els nens petits ja que són cada vegada més els menors que tenen un conte a facebook o altres reds socials.
    Gràcies!

    ResponElimina
  5. Totalment d'acord, el problema es que moltes vegades fem un mal ús de les xarxes ja que publiquem coses que més endavant poden ser utilitzades per fer-nos mal.

    ResponElimina